Jdi na obsah Jdi na menu

3Bobule 2020 (Celý Film) CZ dabing Filmy Online ke shlédnutí

3Bobule 2020 ke shlédnutí CZ Filmy Online Videa, 3Bobule (2020) Sledujte CZ Filmy Online a zdarma. Pro sledování filmu 3Bobule je treba, kliknout na obrázek prehrávace. mužete zhlédnout 3Bobule filmy online. Film 3Bobule máme v HD kvalite.

3Bobule (2020) Online Filmy ke shlédnutí
Komedie

3bobule.jpg


OBSAH:
Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Voříšková) se stali majiteli vinařství a rodiči rozpustilých dvojčat. Jenže všední starosti dokáží být občas úmorné, takže v manželství jim to právě teď moc neklape. Navíc nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza s Klárou mají problémů nad hlavu – vedle manželství řeší krádeže na vinicích. Klára bojuje s předsudky okolí, které nevěří, že žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký). Ještěže ten ji provází jadrně vtipnými a moudrými radami coby na slovo vzatý vinařský i životní guru.

Honza se po letech setkává s neodolatelným kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne na návštěvu, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Přitom se Honzovi zapomene zmínit, že zároveň prchá před dluhy, které stihl nasekat, a že svého pubertálního syna, který přijíždí s ním, tak trochu unesl. Jirkova přítomnost dokáže spolehlivě vnést do života všech okolo vítaný i nevítaný rozruch. S věřiteli a policíí v zádech, za pomoci starých známých sousedů Kozderky (Miroslav Táborský) a Františka (Marian Roden) začíná série komických omylů a nedorozumění.

Film je věnován Václavu Postráneckému, jehož hlas je často slyšet v pozadí. Symbolicky tak převzal funkci Lubomíra Lipského v příběhu. Oba v této sérii vystupují jako přízraky svých postav a radí svým potomkům, jak uspět v životě i na vinici. Rozhodně jde o silné okamžiky, ale je jich tu bohužel až příliš. Zůstává rovněž otázkou, zda se tvůrci nesnaží pomocí použitých nostalgických průpovídek dostat diváka do emoční pasti.

Snímku by zřejmě prospělo, kdyby byl o něco kratší. Jakási roztříštěnost děje, někdy vcelku dlouhé či nedůležité záběry a neobsáhlý scénář představují důvody, proč je 101 minut tak nějak moc. Přínosem je dobře se hodící hudba dotvářející celkovou atmosféru. Toto pokračování určitě neudělá ostudu prvnímu dílu, protože zdařile navazuje na jeho poetiku a styl humoru. Nehraje si na velké umění, ale chce jednoduše pobavit průměrného diváka, což se mu s velkou pravděpodobností podaří. Jedná se o jednu z těch lepších komedií letošního roku, i když konkurence v Česku není v rámci tohoto žánru tak velká.

ŠTITKY:
3Bobule cz dabing, 3Bobule online film cz dabing, 3Bobule online cz titulky, 3Bobule online cz, 3Bobule cz online, 3Bobule download free, 3Bobule sleduj filmy, 3Bobule online filmy, 3Bobule sleduj filmy online, 3Bobule najnovšie filmy online, 3Bobule online filmy bez limitu, 3Bobule online filmy zdarma 3Bobule online film, 3Bobule film online, sleduj 3Bobule online zdarma, 3Bobule cz dabing, pozeraj 3Bobule.
3Bobule filmy online,
3Bobule online bombuj,
3Bobule online cely film,
3Bobule online ke shlednuti,
3Bobule cz dabing online ke shlednuti,
3Bobule online,
3Bobule online film cz,
3Bobule Bombuj,
3Bobule bombuj cz,
3Bobule online ke shlédnutí,
3Bobule celý film cesky,
3Bobule celý film zdarma ke shlédnutí,
3Bobule celý film cz dabing,
3Bobule zkouknito,
3Bobule sleduj fil3Bobule,
3Bobule online cz titulky.


FILMY PODLE ŽÁNRU:
Akcní, Animovaný, Dobrodružný, Drama, Erotický, Fantasy, Historický, Horor, Hudební, Katastrofický, Komedie, Krimi, Muzikál, Mysteriózní, Pohádka, Psychologický, Road movie, Rodinný, Romantický, Sci-Fi, Sportovní, Thriller, Válecný, Western, Životopisný.